Disseny de Moda 1 – Curs Online

270,00

Si el teu objectiu és convertir-te en un expert dissenyador de moda desenvolupant les teves pròpies idees i explorant la creativitat, aquest curs de Disseny de Moda 1 és l’ideal.

Inici de curs el 2 de novembre.

Categoria:

Descripció

Disseny de Moda 1 acosta l’alumne els coneixements i eines bàsiques del procés creatiu i d’il·lustració necessaris per a la creació de col·leccions de moda. Els objectius principals són que l’alumne pugui desenvolupar la seva identitat com a dissenyador de moda, pugui desenvolupar les seves pròpies idees i explori la seva creativitat, utilitzant les eines de treball necessàries que li permetin representar i comunicar el seu estil.

L’assignatura està estructurada en dos grans blocs:

  • Disseny de moda: pensada perquè l’alumne desenvolupi la seva part creativa i comenci a generar un estil propi, i és fonamental perquè l’alumne aconsegueixi expressar-se de manera clara.
    Així mateix, en aquesta assignatura l’alumne tindrà l’oportunitat de començar a investigar amb projectes propis, treballant amb dissenys i col·leccions, en la seva part més teòrica, conceptual i experimental. S’introdueixen diferents tècniques per abordar un procés creatiu i d’experimentació (moodboardingScamper, hipòtesis …) i es proposen treballs pràctics on l’alumne podrà dissenyar, desenvolupar, aplicar i analitzar les seves idees.

 

  • Dibuix de representació: en aquest apartat l’alumne tindrà l’oportunitat de treballar amb diferents tècniques de representació gràfica i artística, coneixements que li seran de gran valor a l’hora de representar els seus dissenys futurs. Es treballarà la figura humana, la seva proporció i el seu moviment i s’introduiran conceptes com el volum, el color, les textures, etc. Es treballaran diferents tècniques de representació amb llapis i de color amb llapis i pinzell: acuarelalíquida, etc.

Les diferents disciplines artístiques permetran a l’estudiant buscar l’estil que li permeti representar idees, conceptes i dissenys complets.

“Si tens sort i ets capaç d’utilitzar alguna cosa que has vist en els teus somnis, el resultat serà totalment original.”
Alexander McQueen.